info@limburgnieuws.be

dinsdag 18 februari 2020

In Limburg: Brecht Evens tekent exclusieve affiche voor De Jeneverfeesten (2 september 2019)

Striptekenaar, illustrator en ex-Hasselaar Brecht Evens heeft de feestaffiche ontworpen voor de Hasseltse Jeneverfeesten. De Jeneverfeesten blazen dit jaar liefst 30 kaarsjes uit. "Het resultaat is een kleurrijke affiche waarop je de gezellige sfeer bijna kunt proeven. Een exclusief voorsmaakje van Hasselts favoriete feest", aldus de organisatie.

Brecht Evens is een bekende striptekenaar en illustrator uit Hasselt. Sinds 2013 woont en werkt hij in Parijs, van waaruit hij wereldwijd geprezen wordt in zijn vakgebied.

"Ik voel me enorm vereerd dat ik het campagnebeeld van De Jeneverfeesten mocht ontwerpen. Het is een hommage geworden aan Hasselt, De Jeneverfeesten en mijn Hasseltse familie", zegt Brecht Evens.

Evens staat vooral bekend om zijn gedetailleerde pennenwerk, vakkundig lijnenspel en schakeringen tussen licht en donker. Een stijl die je onmiddellijk herkent, en ook perfect past bij de uitstraling van De Jeneverfeesten. "Je zal zeker enkele personen en situaties in het beeld herkennen en elke keer als je kijkt, ontdek je weer iets anders."

INFO
https://www.jeneverfeesten.be/


http://www.brechtevens.com/


Bekijk alle artikels uit In Limburg