Mail je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

dinsdag 20 augustus 2019

In Limburg: De Limburg Vakantiegids 2019 (7 februari 2019)

De gloednieuwe Limburg Vakantiegids is er. Voor het eerst met tien verschillende covers van tien echte Limburgse gezichten die de lezer welkom heten. Een primeur, waarmee Toerisme Limburg De vele gezichten van Limburg in de verf wil zetten. Zoals de brede variatie aan landschappen en belevingen. En natuurlijk de mensen zelf.

De gids telt opnieuw meer dan 300 inspirerende pagina's vol foto's, belevingen, kindvriendelijke activiteiten, smakelijke tips, logeeradresjes en tien kant-en-klare fietslussen uit de Limburg Fietsparadijs-app. Nieuw dit jaar zijn de tien ambassadeurs die ook hun persoonlijke Cool4kids-tip prijsgeven. De kidstips duiken op doorheen de gids in de vorm van een sticker, die lezers kunnen verzamelen bij een bezoek aan de desbetreffende attractie of aan een Toeristisch Onthaal. Zo krijgt de gids extra kleur én er is een leuke wedstrijd aan verbonden.

De Limburg Vakantiegids 2019 is het resultaat van een intense samenwerking van Toerisme Limburg met 225 publieke en private partners. Nog nooit eerder bundelden zoveel Limburgse steden, gemeenten én toeristische ondernemers hun krachten samen met Toerisme Limburg, om Limburg via deze gids nog sterker op de toeristische kaart te zetten.

De gratis Limburg Vakantiegids wordt vanaf dit weekend verspreid op ruim 300.000 exemplaren in heel Vlaanderen. Om de lancering te vieren, is de gids op zaterdag 9 februari verkrijgbaar in Vlaamse krantenwinkels en op centrale plaatsen in drie grote steden. In Hasselt, Antwerpen en Gent deelt het team van Toerisme Limburg samen met drie ambassadeurs persoonlijk gidsen uit tussen 10 uur en 18 uur. Vanaf maandag 11 februari is de gids ook verkrijgbaar in een van de vele toeristische infokantoren, logies en attracties in Limburg. Een digitaal exemplaar is nu al beschikbaar op altijdwelkominlimburg.be


Bekijk alle artikels uit In Limburg