www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

vrijdag 18 januari 2019

In Limburg: De Altijd Limburgcheque (12 februari 2018)

Samen met de Limburg Vakantiegids 2018 lanceert Toerisme Limburg ook de digitale Altijd Limburgcheque. Deze Altijd Limburgcheque is een leuk cadeau om de Limburgse logies en restaurants te ontdekken. De cheque is 18 maanden geldig, kan een waarde hebben tussen de 30 en 500 euro en kan gebruikt worden bij alle eet-en logeeradresjes die je vindt op http://www.toerismelimburg.be.

Het bedrag moet niet in één keer opgebruikt worden en kan voor een of meerdere overnachtingen en/of diners gebruikt worden bij de meer dan 1000 toeristische ondernemers. Deze ondernemers dienen geen commissie af te staan, genieten van eenvoudige (online) administratie en vlotte wekelijkse uitbetaling.

"De Altijd Limburgcheque en de Limburg Vakantiegids 2018 zullen, naast de overige campagnes, heel wat extra bezoekers naar Limburg halen. Met deze twee initiatieven versterken we wederom de vrijetijdseconomie in Limburg. Meer toeristen betekent meer omzet, meer rendement voor de ondernemers en dus meer jobs in Limburg", zegt gedeputeerde Igor Philtjens.

Bekijk alle artikels uit In Limburg