Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

zaterdag 15 december 2018

In Limburg: 38 filiaalverantwoordelijken van Betcenter krijgen BMW (1 februari 2018)

Betcenter, een van origine Limburgs bedrijf dat vandaag sportweddenschappen aanbiedt in binnenkort meer dan 100 verkooppunten in het land, kiest voor BMW. 38 filiaalhouders hebben de sleutels ontvangen van hun gloednieuwe BMW 116i Hatch.

Seydi Tekin, CEO van Betcenter, licht de keuze toe: "Vandaag zijn 120 medewerkers aan de slag bij Betcenter. We geven de uitbaters van onze winkels een duwtje in de rug met een bedrijfswagen."

Kader Akyazi is filiaalhouder van de Betcenter in Maasmechelen: "Dit is een bedrijf dat jonge mensen ruimte en vertrouwen geeft om te groeien en zichzelf te onderscheiden. Iedereen heeft graag een eigen auto om zich te verplaatsen, maar deze stap toont vooral de appreciatie voor het sterke werk dat we leveren. En tegelijk tonen we met het logo hoe fier we zijn op ons bedrijf en ons product."

De wagens zijn uniform wit met het rode logo van de weddenschapskantoren. Ze werden aangekocht bij BMW concessiehouder van Osch Hasselt onder een leasingovereenkomst via AlphaBet.Bekijk alle artikels uit In Limburg