info@limburgnieuws.be

zondag 12 juli 2020

Leopoldsburg: Jobdag in Leopoldsburg op 10 september (9 september 2019)

Op 23 september opent Rode Kruis-Vlaanderen op vraag van de overheid een noodopvangcentrum voor verzoekers om internationale bescherming in Leopoldsburg. Het maakt hiervoor opnieuw gebruik van Kwartier Moorslede, dat in 2015 ook al als opvangcentrum dienst deed. Het centrum zal plaats bieden aan 500 bewoners. Op dinsdag 10 september 2019 gaat Rode Kruis-Vlaanderen, samen met de VDAB, op zoek naar 60 tijdelijke personeelsleden om het centrum in goede banen te leiden.

Op de jobdag wil Rode Kruis-Vlaanderen voldoende personeel vinden om het nieuwe noodopvangcentrum in Leopoldsburg zo snel mogelijk operationeel te maken. De organisatie zoekt o.a. adjunct-centrummanagers, (nacht-)begeleiders, administratieve medewerkers, onthaalmedewerkers, een klusjesman en logistiek personeel. Tot nog toe ontving de organisatie al heel wat kandidaturen. Vooral voor de vacatures voor (nacht-)begeleider worden nog kandidaten gezocht. Voor deze vacatures komen ook schoolverlaters in aanmerking.

Kandidaten kunnen voor de verschillende profielen solliciteren via de website van Rode Kruis-Vlaanderen: http://www.rodekruis.be/jobdag. Het Rode Kruis kan rekenen op de steun van de VDAB voor het invullen van deze vacatures.

INFO
Dinsdag 10 september vanaf 9u
Cultureel Centrum van Leopoldsburg - Kastanjedreef 1, 3970 Leopoldsburg.


Bekijk alle artikels uit Leopoldsburg