info@limburgnieuws.be

donderdag 2 april 2020

Leopoldsburg: 35ste Harley Days in Leopoldsburg (25 juli 2019)

Naar jaarlijkse gewoonte wordt Leopoldsburg dit weekend overspoeld door glimmende motoren. De Harley Days zijn dit jaar al aan hun 35ste editie toe. Op zaterdag wordt het centrum van Leopoldsburg ook nu weer afgesloten van 9.00 tot 23.00 uur, zodat de motoren ongehinderd rondjes kunnen rijden.

De eerste bikers arriveren vrijdag op de camping in de Guido Gezellestraat, waar vrijdag en zaterdag optredens en allerlei randanimatie voorzien zijn. Op zondag wordt op deze camping sinds enkele jaren ook de Rockabilly Day georganiseerd. De camping zet dan de deuren open voor iedereen en maakt er een gezellige familiedag van met live-optredens en classic cars. De toegang is die dag gratis.

De traditionele rondrit vertrekt om 15.00 uur en rond 16.30 uur komen al deze motoren in één lange colonne het centrum ingereden.

Op het Koningin Astridplein staat vanaf vrijdag om 16 uur de gebruikelijke bikermarkt die deze keer een primeur te bieden heeft. Voor het eerst zal er een officiële dealer van Harley-Davidson op de markt aanwezig zijn met splinternieuwe motoren. Het is dus mogelijk om je ter plaatse een nieuwe Harley aan te schaffen.


INFO
http://www.hdleopoldsburg.com/


Bekijk alle artikels uit Leopoldsburg