www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

woensdag 16 januari 2019

Leopoldsburg: Koopzondagen op 11 en 18 december (8 december 2016)

De lokale handelaars gaan hun klanten extra verwennen. Voor de vierde keer op rij organiseert de adviesraad lokale economie een eindejaarsactie. Wie tot en met 31 december bij de deelnemende handelaars een aankoop doet, krijgt bij elke aankoop stempels op een spaarkaart: 1 stempel voor de eerste aankoop van 1 euro, 2 stempels vanaf 20 euro, 3 stempels vanaf 30 euro, ... Op de koopzondagen van 11 en 18 december krijgen klanten extra stempels op de spaarkaart.

Met 16 stempels is de spaarkaart vol en laat je deze achter in een spaardoos bij de deelnemende winkels. De te winnen prijzen bestaan uit gemeentelijke geschenkbonnen. Naast een aantal winnaars per handelszaak worden er ook enkele winnaars met een hoofdprijs getrokken. Zij winnen een geschenkcheque van 100 euro. De gelukkige winnaars worden volgend jaar bekendgemaakt.

De handelaars van Leopoldsburg doen opnieuw een extra inspanning om de zoektocht naar geschenkjes te vergemakkelijken. Wie geen tijd heeft om tijdens de normale openingsuren op geschenkenjacht te gaan of wie nog een nieuwe feestelijke outfit wil passen, wordt ook dit jaar op zijn wenken bediend. Op zondag 11 en 18 december zijn de meeste handelszaken in het centrum van Leopoldsburg open vanaf 13.30 uur.

Kerstmarkten
Centrum Leopoldsburg, 18 december
Op zondag 18 december organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met de adviesraad lokale economie en de cultuurbeleidscoƶrdinator een kerstmarkt in het centrum van Leopoldsburg.

Woonzorgcentrum Reigersvliet, 10 december 2016
Op zaterdag 10 december organiseert Woonzorgcentrum Reigersvliet naar goede traditie de jaarlijkse kerstmarkt. Van 14u tot 17u word je ondergedompeld in een gezellige kerstsfeer.

Bekijk alle artikels uit Leopoldsburg