info@limburgnieuws.be -

dinsdag 11 augustus 2020

Lanaken: Jumbo Rekem feestelijk geopend (5 december 2019)

Jumbo Rekem is feestelijk geopend. En met veel volk. "Een massale opkomst", zegt Sally Herygers namens Jumbo. Inwoners uit Rekem en wijde omgeving kwamen in grote getale langs om de Nederlandse winkelformule te ontdekken en te ervaren.

Peter Isaac, managing director Jumbo België: "Onze medewerkers van Jumbo Rekem staan helemaal klaar om klanten te laten ervaren wat onze unieke Jumbo formule inhoudt: de beste service, buitengewoon groot assortiment en dat aan altijd lage prijzen. Klanten hoeven bij ons niet te kiezen. We zijn heel enthousiast om aan onze klanten Vlaamse klassiekers zoals lekker vers bereid stoofvlees aan te bieden en om ze unieke Jumbo producten zoals Wapenaer kaas en Laplace producten te laten ontdekken. We willen graag onze passie voor lekker én gezond eten delen en willen dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt. Zo gaan we ook in Rekem voor 100% tevreden klanten."

"Ik ben ontzettend trots dat we op zo'n korte termijn een derde winkel kunnen openen, deze keer in het mooie Rekem in de provincie Limburg," zegt Jumbo CEO Frits van Eerd opgetogen. "De winkel ziet er ontzettend mooi uit en we hebben een fantastisch team dat staat te popelen om de klanten te ontvangen. We willen graag de harten veroveren van de inwoners van Rekem en wijde omgeving. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit met onze Jumbo formule voor elkaar gaan krijgen."


Bekijk alle artikels uit Lanaken