dinsdag 25 september 2018

Lanaken: Sofie Martens: 'Topvoorstellingen in Lanaken' (19 mei 2017)

In het weekend van 20 en 21 mei valt de nieuwe jaarbrochure van Cultureel Centrum Lanaken in de brievenbussen van de gemeente Lanaken. Ook trouwe bezoekers van buiten de gemeente krijgen deze brochure met de post.

Schepen Sofie Martens: "Het cultureel centrum kan terugblikken op een geslaagd cultuurseizoen, met een stijging van het aantal verkochte tickets én een nog intensievere samenwerking met andere partners. Het doet mij veel plezier dat ook in het nieuwe seizoen weer heel wat topvoorstellingen afzakken naar Lanaken."

Het nieuwe seizoen biedt een (ont)spannende mix van theater, een flinke portie humor, een streepje muziek, ontroerende klassieke concerten, beklijvende films en ook de jongsten worden niet vergeten. Met klinkende namen als Kommil Foo, Dana Winner, Lucas van den Eynde, Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni, Gène Bervoets, Kamal, Jan Jaap van de Waal, maar ook Studio Orka voor de kleintjes, klassieke concerten en lezingen.

Vanaf nu staat het programma online op http://www.cclanaken.be. De abonnementenverkoop start tijdens de ticketbeurs op vrijdag 2 juni vanaf 18 uur in het CultuurCafé.

Schepen Sofie Martens: "Er is veel aandacht voor de cultuurparticipatie van jongeren onder de 26 jaar. Voor een groot aantal podiumvoorstellingen krijgen zij een uitzonderlijke korting van 50% op de kassaprijs."
FOTO: Hester Cox, Lore Pyls, cultuurbeleidscoördinator Gie Vranken, Ingrid Maenen en Marina Lina.

Bekijk alle artikels uit Lanaken