www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 maart 2019

Kinrooi: Politie CARMA in De Recherche op VIER (7 september 2017)

Het programma De Recherche brengt opnieuw een exclusieve inkijk in het dagelijkse leven van enkele rechercheurs en de zaken waar ze elke dag mee geconfronteerd worden. In dit seizoen zien we ook de speurders van Politie CARMA aan het werk.

De camera's van Woestijnvis volgden voor het eerst ook in het spoor van de rechercheurs van Politie CARMA (tijdens de opnames nog MidLim), in hun continue strijd tegen grote en kleine criminaliteit. De makers keerden ook nog even terug naar Gent, waar De Recherche oorspronkelijk van start ging in 2014.

Politiezone CARMA toont de dagelijkse werking van de teams drugs, ecofin (financieel), jeugd/gezin/zeden en zware criminaliteit. Voor de allereerste keer kon De Recherche ook een vermissingsdossier en enkele zedendelicten volgen. De kijker volgt het onderzoek van a tot z: Van het opsporen en identificeren van mogelijke daders, het verzamelen van bewijsmateriaal, huiszoekingen, observaties van de buurt of verdachten, tot de arrestatie en het eerste verhoor.

De Limburgse rechercheurs zie je aan het werk in de afleveringen op 14 september, 28 september en 5 oktober 2017.


INFO
De Recherche
Elke donderdag van 7 september tot 5 oktober, om 20.35 uur op VIER.


Bekijk alle artikels uit Kinrooi