www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

woensdag 16 januari 2019

Kinrooi: Paesmans zet deuren open van nieuwe vestiging in Bree (5 september 2016)

Na overname van de Renault concessie Vanderstukken enkele jaren geleden, heeft de Paesmans Autogroep een nieuwe vestiging gebouwd aan de Rode Kruislaan 24 in Bree. De verhuis is een feit. De nieuwe pitstop krijgt er ook een nieuwe bewoner bij. Zijn naam is Pé. Zijn taak is om de gevestigde Paesmans-waarden zoals service en veiligheid te versterken met het label duurzaam.

Om het Renault Zero Emission-programma ( Z.E.) te verkondigen bouwde Paesmans een speciale P-mobiel. De jongste burgers van Bree hebben al kennis gemaakt met Pé. Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe vestiging werd een tekenwedstrijd georganiseerd. De winnaars zullen samen met Pé een opleiding krijgen als racepiloot in de Kids Race School van Karting Genk. Daarnaast maken alle deelnemers kans op een weekje Renault Twizy rijden.


Op zaterdag 10 en zondag 11 september staan de deuren van de nieuwe vestiging open. Iedereen is welkom van 10 uur tot 17 uur aan de Rode Kruislaan 24 te Bree.

"Nieuw vanaf nu zijn de Clio grandtour en Mégane grandtour. Clio berline is nu ook nieuw. De Talisman grandtour wordt nu ook in de kijker gezet. Verder zijn er nog speciale beperkte series van de Captur en Kadjar en serieuze kortingen op het volledige gamma Renault en Dacia."


Paesmans startte 65 jaar geleden met een garage in Herk-De-Stad. Intussen is de Paesmans-groep uitgegroeid tot een stevige, middelgrote onderneming met 50 technisch onderlegde en goed opgeleide personeelsleden. Met vestigingen in Beringen, Bree, Hasselt, Herk-de-Stad en Houthalen-Helchteren.

Als onderneming in de autosector biedt Paesmans Autogroep een brede waaier aan activiteiten. Belangrijkste activiteit is de verkoop van nieuwe wagens uit het brede aanbod van Renault en spin-off Dacia. Daarnaast staat Paesmans Autogroep in voor de verkoop van tweedehands voertuigen, bedrijfsvoertuigen en directiewagens. Verder kan je er ook terecht voor aankoopfinanciering, leasing en verhuur van wagens, onderhoud, herstellingen en carrosseriewerk.INFO
Paesmans Autogroep
Nieuwe vestiging: Rode Kruislaan 24 te Bree
Opendeurdagen: Zaterdag 10 en zondag 11 september van 10u tot 17u.
http://www.paesmans.beBekijk alle artikels uit Kinrooi