info@limburgnieuws.be

dinsdag 18 februari 2020

Houthalen-Helchteren: Onthaast met Ingeborg op inspiratiefestival (3 september 2019)

VIVA-SVV Limburg legt op 8 november vrouwen weer in de watten met het inspiratiefestival: [On]gewoon vrouw. Denk aan een gezellige avond vol onvergetelijke momenten en een gezonde dosis uitdaging. Mediteren of aan yoga doen met Ingeborg, schaterlachen met Eva Doms, genieten van gratis wellness, sportinitiaties, workshops en ander leuks: keuze is reuze!

Vrouwenvereniging VIVA-SVV Limburg organiseert voor de derde keer op rij het [On]gewoon Vrouw Festival. "Met het festival wil VIVA-SVV Limburg vrouwen een alternatief bieden voor de ratrace van alledag", zegt diensthoofd Isa Verlaenen. "We hebben het altijd druk, druk, druk. Even wat tijd voor jezelf nemen is zo belangrijk. Met ons festival laten we vrouwen weer op adem komen en kennismaken met allerlei soorten vrijetijdsbesteding, in de hoop dat ze doorheen het jaar ook wat vaker aandacht hebben voor zelfzorg."

Ingeborg, die vroeger kijkcijferkanon Blind Date presenteerde, vond in 2007 een nieuwe missie: mensen inspireren en mee begeleiden naar een gezond, vitaal en vervullend leven. Ze richtte de Evolutie op: een centrum voor yoga, meditatie en zelfontwikkeling. Op het festival helpt ze vrouwen in balans komen met zichzelf met een interactieve lezing waarbij meditatie en dru yoga aan bod komen. Dru yoga is een relaxerende vorm van yoga die klassieke yogabewegingen, ademhalingstechnieken en handgebaren combineert. Kom zeker eens proeven van hoe het is als je de spanning loslaat.

De tweede ongewone vrouw die haar opwachting maakt, is Eva Doms. Deze actrice vertolkte al heel wat gastrollen op tv en nam deel aan de semi-finale van Belgium’s Got Talent. Ze kaart herkenbare situaties met humor en gevoel aan. Hieruit groeide de komische voorstelling Let niet op de rommel, waarvoor ze de inspiratie haalde uit het dagelijkse leven.

Daarnaast kan je je laten verrassen door de vele activiteiten en workshops.

INFO
8 november 2019
18u – 24u
greenville Houthalen
10 euro VVK (tot 2 november 2019) | 12 euro aan de kassa

https://www.ongewoonvrouwfestival.be/


Shrrijf je snel in! De eerste 100 ontvangen een goedgevulde goodiebag.Bekijk alle artikels uit Houthalen-Helchteren