www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

vrijdag 18 januari 2019

Houthalen-Helchteren: Huisdokter geeft 1000ste renovatieadvies aan huis (14 december 2017)

De Huisdokter van Dubolimburg gaf vandaag zijn 1000ste renovatieadvies. "Een mijlpaal die het succes van de adviesformule bewijst", zegt gedeputeerde van Leefmilieu Ludwig Vandenhove. "Limburgse particuliere verbouwers zien door de bomen vaak het bos niet meer. Ze hebben nood aan objectief en onafhankelijk maatadvies voor hun duurzame renovatie. De Huisdokter, een specialist op het vlak van duurzaam bouwen, komt aan huis, luistert naar de mensen en helpt hen.

Op amper vier jaar tijd zijn er al 1000 Limburgers die geld besparen en hun leefcomfort verbeteren dankzij het Huisdokteradvies.

Dubolimburg start in 2018 met een Renovatiebegeleiding: het bestaande adviesaanbod van de Huisdokter wordt uitgebreid met onder andere collectieve ondersteuning bij het opvragen van offertes voor energiebesparende maatregelen zoals dakisolatie.
Foto: Gunter Vanaert uit Houthalen, de 1000ste Limburger die een Huisdokteradvies kreeg, klinkt samen met Ludwig Vandenhove (gedeputeerde Leefmilieu & Natuur) en Ine Schils (Dubolimburg) op de toekomst.

Bekijk alle artikels uit Houthalen-Helchteren