www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 maart 2019

Houthalen-Helchteren: Extra gezellig bij Limburg Campings in Opglabbeek, Opoeteren en Houthalen-Helchteren (29 november 2017)

Limburg Campings opent in de maand december drie gezellige kerstcafés. De kerstcafés openen hun deuren in de vestigingen van Limburg Campings in Opglabbeek (Wilhelm Tell), Houthalen-Helchteren (Camping De Binnenvaart) en Opoeteren/Maaseik (Camping Zavelbos). "We toveren onze horecazaken om tot gezellige ontmoetingsplaatsen met honderden kerstlampjes, mooie decoratie en zithoekjes. Iedereen is welkom", vertellen Helga en Lode van Limburg Campings.

"In de taverne van De Binnenvaart in Houthalen-Helchteren staat een groot winterlandschap. Rond de plas kan je een gezonde wandeling maken en vervolgens pauzeren in het kerstcafé. De taverne van Wilhelm Tell in Opglabbeek is groter geworden met in het midden een kerstboom, een winterdorpje met knusse huisjes en een sfeerhoek met boomstammen. Kinderen kunnen er zelfs een kerstboom vullen met tekeningen in de vorm van een kerstbal. Naast veel sfeer bij het haardvuur, organiseert Camping Zavelbos in Opoeteren een kerstlichtjeswandeling op 23 december."

"Voor onze campinggasten én alle bezoekers maken we het dus extra gezellig in de feestmaand."

Bekijk alle artikels uit Houthalen-Helchteren