Nieuws uit Limburg

vrijdag 19 oktober 2018

Houthalen-Helchteren: Vastgoedontwikkelaar BEVA neemt H&S Service over (9 mei 2017)

BEVA bvba, projectontwikkelaar en expert op het vlak van investeringsvastgoed in Limburg, heeft de overname van specialist in verwarming en sanitair H&S Service afgerond. "BEVA werkt al jaren samen met H&S Service", vertellen zaakvoerders Karel Van Dommelen en Gert Bellemans. "Met deze overname willen we onze verdere groei ondersteunen. Deze volgende stap stelt ons bovendien in staat om meer werkgelegenheid te creëren en onze dienstverlening verder te optimaliseren. Dit is een win-win voor de klanten van H&S én voor onze bestaande en toekomstige klanten."

"De laatste jaren voerde H&S in onze vastgoedprojecten steeds de werken op het vlak van sanitair, verwarming en ventilatie uit. Verschillende kopers van een casco woning of appartement hebben hun badkamer ook naar eigen smaak en budget laten afwerken door H&S."

Toen Marc Janssen, zaakvoerder van H&S Service, aangaf dat hij zich voortaan terug meer wilde toeleggen op het uitvoeren van opdrachten en projecten, en minder op de administratie die bij het werk als zelfstandige onvermijdelijk komt kijken, bleek een overname door BEVA een win-win voor beide partijen.

"Deze stap past volledig in onze groeistrategie. Marc Janssen blijft aan boord en maakt voortaan deel uit van het BEVA-team. Met zijn technische expertise en onze kennis van de sector en administratie, procedures en innovatie is de overname beslist een meerwaarde voor alle klanten. De klanten van H&S kunnen voortaan op ons rekenen voor een optimale opvolging van hun project en onze bestaande en toekomstige klanten kunnen nu ook rechtstreeks bij BEVA terecht voor een uitstekende afwerking van sanitair en verwarming."

Binnenkort gaat BEVA op zoek naar extra personeel om de toekomstige werven uit te voeren. BEVA zal dan ook verhuizen naar de bedrijfsgebouwen van H&S, in de Lijsterstraat in Houthalen-Helchteren.


INFO
BEVA bvba in 2010 succesvol gestart door zaakvoerders Karel Van Dommelen en Gert Bellemans, is intussen uitgegroeid tot een expert op het vlak van vastgoed in Limburg. "We realiseerden al enkele mooie projecten, voornamelijk appartementen en geschakelde woningen bestemd voor de verkoop, in Bree, Houthalen en Meeuwen-Gruitrode. Momenteel lopen er projecten in Neerpelt en Helchteren en hebben we verschillende interessante bouwprojecten in het verschiet in Peer en Heusden-Zolder."FOTO: Karel Van Dommelen, Marc Janssen en Gert Bellemans.

Bekijk alle artikels uit Houthalen-Helchteren