Mail je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 21 oktober 2019

Heusden-Zolder: Storebox zet deuren open op zondag 1 oktober (29 september 2017)

Storebox opende bijna 1 jaar geleden haar deuren als Self Storage Facility. Storebox ging verder op de Amerikaanse en Britse trend waarbij particulieren en ondernemingen met een ruimtetekort een opslagruimte kunnen huren voor korte of lange tijd. "Elke maand zien we de bezetting toenemen. Het valt ook op dat vooral dertigers zich wenden tot Storebox. De verdeling tussen particulieren en bedrijven loopt gelijk op. Storebox mag vanuit geografisch oogpunt huurders uit heel Limburg tot haar cliënteel rekenen. Het perfecte bewijs dat ruimtetekort een groeiend en algemeen probleem is waarvoor Storebox een oplossing biedt."

Tijdens de OPENBEDRIJVENDAG op 1 oktober wil Storebox zowel particulieren als professionals overtuigen en tonen hoe Storebox werkt. Nieuwsgierig naar wie zoal huurt bij Storebox? Maak dan kennis met enkele klanten. Storebox denkt verder aan iedereen: voor de kids staat een springkasteel klaar en tovert een make-up artiest hen om tot een groene draak. Maak verder kans op gratis opslagruimte door deel te nemen aan een wedstrijdvraag.

INFO
Openbedrijvendag op zondag 1 oktober van 10 uur tot 17 uur
Storebox Storage Facilities
Melkerijstraat z/n
3550 HEUSDEN-ZOLDER
Telefoon: 011 52 04 89

INFO
Storebox is een onderneming gespecialiseerd in de verhuur van opslagruimtes aan zowel particulieren als organisaties. Zij biedt een uitgebreid gamma aan opslagruimtes aan, variërend van 1m² tot en met 180 m².


http://www.storebox-opslag.be/nl/
Bekijk alle artikels uit Heusden-Zolder