Nieuws uit Limburg

vrijdag 19 oktober 2018

Heusden-Zolder: Sven Pribylla nieuwe directeur Circuit Zolder (26 mei 2016)

De Raad van Bestuur van Circuit Zolder heeft Sven Pribylla als nieuwe algemeen directeur benoemd. Pribylla komt aan het roer van de vzw Terlamen, uitbater van het circuit. Sven Pribylla (37) volgt Thierry Deflandre op, wiens contract in onderling overleg werd beëindigd in december 2015.

Sven Pribylla werd geboren in Genk en is woonachtig te Lummen. Van 2013 tot voor kort was hij Vestigingsmanager in de nieuwe vestiging van Groep JAM te Dilsen-Stokkem en Certified AMG Expert bij Groep JAM, eerder was hij Vestigingsmanager voor Garage Hermod – Groep JAM. Daarvoor vervulde hij een gelijkaardige functie bij Jaguar Hasselt. Een uitgebreide commerciële loopbaan in de Automotive gaat dus aan deze functie vooraf. Sven Pribylla is gehuwd en vader van 2 kinderen.


INFO
Circuit Zolder is in 1963 in gebruik genomen en heeft tientallen top- en wereldevenementen georganiseerd, zowel in het veld van auto- en motorsport als in het wielrennen en veldrijden. Jaarlijks ontvangt het circuit meer dan 400 000 gebruikers en bezoekers, zowel voor opleidingen en competitie als voor ontspanning en recreatie.

Bekijk alle artikels uit Heusden-Zolder