info@limburgnieuws.be

dinsdag 14 juli 2020

Hechtel-Eksel: Spreuken fleuren straten op (30 september 2019)

Onder de leuze samenveerkrachtig heeft het gemeentebestuur van Hechtel-Eksel handelaars en organisaties onder de arm genomen om hun de inwoners te tonen hoe prachtig ze zijn. Op liefst vijftig ramen in de gemeente lees je een inspirerende spreuk naar aanleiding van de dag van geestelijke gezondheid. "Als je altijd probeert gewoon te doen, kom je nooit te weten hoe fantastisch je bent." Dat is de boodschap die het gemeentebestuur wil meegeven aan haar inwoners.

Schepen voor gezondheidszorg, Johan Feyen: "We willen de mensen verrassen met fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen en quotes om even bij stil te staan. Uiteraard willen we een glimlach opwekken, maar we willen eveneens de mensen doen nadenken over hoe ze zich echt voelen vandaag."

10 oktober is de dag van de geestelijke gezondheid. Onder elke spreuk staat de leuze samenveerkrachtig te lezen. Veerkracht heb je nodig om na een tegenslag er weer tegenaan te gaan. En in Hechtel-Eksel willen we de mensen laten weten dat ze dit niet alleen hoeven te doen. Wij dragen zorg voor elkaar.


Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel