info@limburgnieuws.be -

zaterdag 15 augustus 2020

Hechtel-Eksel: Vastgoed C neemt Axion Vastgoed uit Zonhoven over (5 september 2019)

Het makelaarskantoor Vastgoed C uit Peer, met verkoopkantoor in Hechtel-Eksel, neemt deze maand het gekende Axion Vastgoed in Zonhoven over. Luc Schrijvers (Axion Vastgoed): "Onze kantoren werkten al langer samen. Vanaf deze maand gaat de samenwerking een stap verder en wordt Axion Vastgoed deel van Vastgoed C."

Vastgoed C zal vanuit twee kantoren actief zijn: 1 in Hechtel-Eksel en 1 in Zonhoven.

Al 20 jaar leidt zaakvoerder en vastgoedmakelaar Luc Schrijvers (51) zijn eigen vastgoedkantoor. Tot vorig jaar maakte Axion Vastgoed deel uit van Century 21 totdat Luc besloot zijn eigen koers te varen, los van Century 21. "Na zoveel jaren in het vak, ben je al eens op zoek naar afwisseling. In 2012 verkocht ik mijn verhuurportefeuille al en kon ik me volop concentreren op wat ik het liefst doe: verkoop van eigendom" zegt Luc Schrijvers. Luc blijft ook na de overname actief binnen Vastgoed C en blijft voor zijn klanten de contactpersoon uit regio Zonhoven.

Vastgoed C is specialist in verkoop en verhuur van residentieel vastgoed in regio Peer, Hechtel-Eksel en omringende gemeenten en wordt geleid door vastgoedexpert Didier Capelle. "We kijken er erg naar uit om de krachten te bundelen en op deze manier onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn", zegt Didier Capelle.
Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel