info@limburgnieuws.be -

zondag 9 augustus 2020

Hechtel-Eksel: Nog 500 tickets voor BoslandTrail (8 augustus 2019)

De organisatie heeft nog 100 tickets ter beschikking voor BoslandTrail: 100km door Bosland en nog 400 tickets voor BoslandTrail: 50km door Bosland.

Met het weekend van de Dodentocht in het verschiet, komt ook stilaan de BoslandTrail dichterbij. In het Noorden van Limburg worden de krachten gebundeld om het laatste weekend van september weer duizenden wandelaars doorheen het prachtige natuurgebied Bosland te gidsen. De organisatie meldt dat er nog 500 tickets te verkrijgen zijn en dan sluiten de inschrijvingen onherroepelijk. Voor de kortere trails op zondag 29 september tijdens BoslandFamily kan men reeds vooraf inschrijven of men kan naar de startweide in Hechtel-Eksel komen.

BoslandTrail is een verbindend project dat de plaatselijke natuur in de kijker wil zetten.

"Het gaat om onze bossen, heide en zandduinen; om onze unieke fauna en flora. Maar ook de Limburgse gastvrijheid is uniek", vertellen Lien en Sarah. "Deze editie werken wij samen met lokale verenigingen die zich aanmelden om van BoslandTrail wederom een succes te maken. Zo is er VZW Still Standing dat een centje probeert in te zamelen voor hun nichtje maar ook turnvereniging De Duinrakkers en de lokale 11.11.11 afdeling werken mee. Het is ongelooflijk hoe enthousiast deze mensen zijn. Wij belonen deze verenigingen zodat zij hun werking kunnen versterken. Al onze vrijwilligers bedanken we later op het jaar met een gezellige bedankavond."

INFO
https://www.boslandtrail.be/


Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel