info@limburgnieuws.be -

zondag 9 augustus 2020

Hechtel-Eksel: Kantorencomplex en appartementen in Hechtel centrum (15 mei 2019)

Na de zomer zullen de werkzaamheden van start gaan aan het rondpunt in Hechtel, meer bepaald aan Hasseltsebaan 2. Al jaren wordt het uitzicht van het rondpunt in Hechtel centrum gekenmerkt door een gewezen tankstation in verval. Daar komt dit jaar verandering in. Capelle Real Estate, investeringsvennootschap op naam van Didier Capelle, kocht vorig jaar de site en zal hier een gebouwencomplex bouwen dat de naam Comma krijgt.

Verantwoordelijke aannemer is Martin Berben uit Hechtel-Eksel. Bouwheer Didier Capelle: "In totaal omvat de bouw meer dan 1100 m²: 4 kantoren die te huur worden aangeboden en 4 appartementen die te koop gesteld worden. We willen van dit nieuwe gebouw een echte landmark maken in Noord-Limburg, een gebouw met een eigen identiteit. Vandaar ook de eigen naam Comma. Een verwijzing enerzijds naar de toegankelijkheid Comma langs en anderzijds ook een knipoog naar (rond)punt comma."

"De werkzaamheden starten in september, we verwachten begin 2020 klaar te zijn met de ruwbouw zodat tegen het einde van het jaar Comma volledig is afgewerkt", aldus Didier Capelle.

Elk kantoor op verdiep beschikt over een mooi terras met uniek uitzicht over Hechtel. Helemaal bovenaan kan je zelfs tot in Peer kijken op een heldere dag. Aan de straatzijde zal voldoende parkeergelegenheid beschikbaar blijven.


Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel