info@limburgnieuws.be -

dinsdag 11 augustus 2020

Hechtel-Eksel: Residentie Zilverzand Hechtel-Eksel klaar voor publiek (18 april 2019)

Op woensdag 17 april werd de eerste assistentiewoning van Residentie Zilverzand voorgesteld aan het publiek. Residentie Zilverzand is de indrukwekkende woonresidentie die 15 appartementen en 20 assistentiewoningen omvat in hartje Hechtel-Eksel. De opening werd georganiseerd door CM Zorgmakelaar en Vastgoed C die samen met twee andere partijen de verkoop en verhuur van de eenheden behartigt.

In het centrum van het groene Hechtel-Eksel wordt je blik onmiddellijk gevangen door de indrukwekkende bouwkranen en -werf van Haex. Hier is aannemer Haex bezig met de realisatie van 15 appartementen en 20 erkende assistentiewoningen. Bouwheren Haex en Bremco lanceerden hier in 2017 onder de vennootschap Habo Immo het project Residentie Zilverzand: een publiek-private samenwerking (PPS) met het gemeentebestuur van Hechtel-Eksel met Ocura en CM Zorgmakelaar. Samen slaan ze de handen in elkaar voor de bouw van het Huis van het Kind, vrijetijdsloket, kinderbibliotheek, 20 assistentiewoningen en 15 appartementen. Deze ontwikkeling geeft kinderen hun welverdiende plaats in de gemeente en biedt een antwoord op de toenemende vraag naar assistentiewoningen voor ouderen in Hechtel-Eksel.

Joeri Haex: "Met Residentie Zilverzand realiseren we een uniek woonproject in het hartje van een groene gemeente. Een uitgelezen kans voor zowel jonge starters alsook investeerders en tegelijk ook een plek waar ouderen zich thuis voelen met alle faciliteiten binnen handbereik."

12 appartementen werden reeds verkocht, nog 3 zijn beschikbaar. Nog 14 assistentiewoningen worden te koop aangeboden.

Kijkdagen op programma
18/04: 9u30 en 12u
25/04: 9u30 en 12u
02/05: 9u30 en 12u
04/05: 9u30 en 12u

https://vastgoedc.be/

Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel