info@limburgnieuws.be -

dinsdag 11 augustus 2020

Hechtel-Eksel: Gloednieuwe Colruyt in Hechtel-Eksel goed voor 26 nieuwe jobs (1 april 2019)

Op woensdag 3 april opent een gloednieuwe Colruyt-winkel de deuren aan de Peerderbaan in Hechtel-Eksel. Met de opening van zijn 241ste winkel creëert Colruyt 26 nieuwe arbeidsplaatsen. Colruyt Hechtel-Eksel is bovendien gebouwd als energiezuinige winkel met optimale isolatie en ventilatie.

De nieuwe Colruyt-winkel ligt langs de verbindingsweg tussen Leopoldsburg en Peer en is dus heel makkelijk bereikbaar. "We willen ervoor zorgen dat onze klanten vlot en aangenaam kunnen winkelen", zegt gerant Dirk Bessemans. "Dat begint met een toegankelijke winkel en een voldoende grote parking van 131 plaatsen. De winkel zelf is 1.611 m² groot. Klanten vinden er in elke afdeling een ruim assortiment, zowel van nationale merken als van de vertrouwde huismerken Boni Selection en Everyday. En 8 kassa's zorgen voor een vlotte bediening."

Voor hun vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een beenhouwerij met zelfbediening. Chef-beenhouwer Marc Busselen: "De klanten zien de beenhouwers aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling. Ze hebben er bovendien een mooi overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades."

De nieuwe winkel zorgt uiteraard ook voor extra werkgelegenheid. "In Colruyt Hechtel-Eksel kunnen 26 medewerkers aan de slag: 21 in de winkel en 5 in de beenhouwerij."

Colruyt Hechtel-Eksel heeft ook een Collect&Go-afhaalpunt. "Collect&Go is een handige dienst van Colruyt Group waarbij wij de boodschappen doen voor de klanten", zegt Dirk Bessemans. "Zij sturen ons hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de Collect&Go-medewerkers zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze."

Aan de winkel is er ook een DATS 24-tankstation. Daar kunnen klanten 7 op 7, 24 u. op 24 kwaliteitsbrandstof tanken. Er zijn ook 2 pompen met hoogcalorisch CNG (Compressed Natural Gas). CNG is momenteel de schoonste en goedkoopste fossiele brandstof. DATS 24 maakt deel uit van Colruyt Group.

Vanaf woensdag 3 april staan gerant Dirk Bessemans, chef-beenhouwer Marc Busselen en hun 24 medewerkers klaar om de klanten te verwelkomen in de gloednieuwe Colruyt Hechtel-Eksel.

Dirk Bessemans: "De avond voordien, op dinsdag 2 april van 17 tot 20 u., kan iedereen de nieuwe winkel al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom."


INFO
Colruyt Hechtel-Eksel
Peerderbaan 17
3940 Hechtel-Eksel

Openingsuren:
ma - za: 8.30 - 20 u.
vr: 8.30 - 21 u.

Opendeuravond:
dinsdag 2 april van 17 tot 20 u.


Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel