www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

maandag 25 maart 2019

Hechtel-Eksel: Mariaziekenhuis kiest voor transportbedrijf Getax (21 september 2017)

Het Mariaziekenhuis is een langdurige samenwerking aangegaan met het Limburgse transportbedrijf Getax Logistics. Het transportbedrijf zal instaan voor transportopdrachten zoals het vervoer van bloedstalen en een spoeddienst voor het leveren en ophalen van bloedzakken en dat met elektrische wagens.

"We zijn uitermate tevreden met deze opdracht, die onze plannen inzake milieuvriendelijk vervoer meteen vorm geeft", zegt Patrick Van Springel, CEO van Getax Logistics.

"Vier uur per dag staat de elektrische wagen onder andere in voor het ophalen van bloedstalen bij huisartsen, het transport tussen het campi Mariaziekenhuis en Revalidatie & MS Centrum, en het aanleveren van apotheekartikelen voor het Revalidatie & MS Centrum", zegt logistiek manager Stephan Geys.


INFO
Het Mariaziekenhuis is een modern, vlot bereikbaar ziekenhuis gelegen te Overpelt. Met meer dan 1000 medewerkers en 120 artsen geeft de instelling het beste van zichzelf met zorg op maat. Het ziekenhuis biedt een ruime waaier aan medische zorg: bijna alle specialismen en tal van subspecialismen zijn vertegenwoordigd.

Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel