Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

zaterdag 15 december 2018

Hechtel-Eksel: Alternative fest op 14 en 15 april (22 februari 2017)

Vorig jaar organiseerde muziek- en business management studente Noa Deckers (19) met haar organisatie TheBlackLabel de eerste editie van Alternative Fest. "Een goedkoper festival voor de jeugd die de hoge prijzen op de festivals niet kunnen betalen en een podium voor jong en onbekend muziektalent. Dit jaar zal de tweede editie plaatsvinden op 14 en 15 april in OC De Schans in Hechtel", vertelt Noa Deckers.

"Elk jaar strijden de verschillende festivalorganisatoren voor de beste line-up met kleppers van namen, maar hier hangt vaak een prijskaartje aan vast. Elk jaar worden de festivals duurder en dat past niet altijd in het budget van de festivalgangers. En daar wil Alternative fest verandering in brengen."

Alternative fest is een festival dat een alternatief biedt voor de festivalgangers die de hoge prijzen niet meer kunnen betalen en toch willen genieten van het festivalgevoel. Het festival biedt een gevarieerd programma van binnen- en buitenlandse artiesten. Een ander doel van ons zijn de jonge en onbekende bands. Het is niet makkelijk voor de beginnende bands om aan optredens te komen. Live ervaring is zeer belangrijk en daar wil Alternative Fest graag haar podium ter beschikking stellen.


INFO
14 en 15 april
OC De Schans Hechtel.
Per dag biedt het festival meer dan 12 bands voor 15 euro.
Headliners MUSEST, Food Fighters, Interstate 74, Rooftop Renegades, voorgaand door geweldig nieuw talent uit Belgiƫ, Engeland, Nederland, Zuid-Afrika en Zweden.
http://alternativefestofficial.weebly.comBekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel