www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

woensdag 16 januari 2019

Hechtel-Eksel: Lokale talenten brengen ode aan overleden artiesten (1 december 2016)

Top Secret blaast vijf kaarsjes uit. Voor het vijfde jaar op rij spreiden lokale artiesten hun muzikale talenten tentoon in De Geer in Hechtel-Eksel. Dit jaar is gekozen voor een requiem versie, waarbij de hele avond hulde wordt gebracht aan overleden muzikale helden. Voor het concept van Top Secret slaan de cultuur- en jeugddienst van Hechtel-Eksel de handen in elkaar met lokale artiesten. Samen stelden ze een aantrekkelijk programma samen, waar bij de rode draad doorheen de avond de ode aan overleden artiesten is.

Jan Cornelissen: "Tot onze spijt blijven ze maar gaan, onze grote muzikale helden. Maar zaterdagavond 3 september vanaf 20u brengen we ze nog een laatste groet. Denk hierbij aan covers van Michael Jackson, David Bowie, Leonard Cohen, Luc De Vos en nog veel meer. Een zeer gevarieerd programma zal zorgen voor de muzikale invulling, maar niet alleen muzikale helden zullen herdacht worden, Gaston en Leo zullen herleven in de presentatie en Marc Sleen zal geƫerd worden in live-geprojecteerde tekeningen van de overleden artiesten."

Schepen van cultuur Evy Rutten: "Als bestuur vinden we het belangrijk om ook ons lokaal Hechtel-Ekselse talent in de kijker te zetten. En dat er effectief heel wat talent in onze gemeente blijkt te zijn, zien we duidelijk aan het voortreffelijk programma dat we nu al voor het vijfde jaar kunnen aanbieden. Bovendien heeft Top Secret traditiegetrouw een hoge gezelligheidsfactor, onder andere dankzij de cosy zeteltjes en de aangepaste inkleding."

Toegang is gratis.

Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel