Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

zaterdag 15 december 2018

Hechtel-Eksel: Renovatie Hasseltsebaan (N715) (9 september 2016)

Maandag 12 september start het Agentschap Wegen en Verkeer met de renovatie van de Hasseltsebaan (N715) en de naastliggende fietspaden tussen het kruispunt met de Noord Zuid Verbinding (N74) en de Lupinestraat.

De aannemer zal eerst een aantal voorbereidende werkzaamheden uitvoeren en de huidige markeringen verwijderen. Na deze werkzaamheden zal er tijdelijk een snelheidsbeperking gelden om schade door opspringende kiezelsteentjes te vermijden. Zodra de veegbeurten zijn uitgevoerd om de overtollige steentjes te verwijderen, zal deze verdwijnen.

Zowel op maandag 12 als op donderdag 15 en vrijdag 16 september zal het agentschap het doorgaand verkeer in beide richtingen omleiden via de Noord Zuid Verbinding (N74) en de Peerderbaan (N73) na de ochtendspits.

Dinsdag 13 en woensdag 14 september kan het verkeer door middel van tijdelijke verkeerslichten beurtelings blijven rijden op de Hasseltsebaan (N715). Fietsers zullen gedurende de volledige duur van de werkzaamheden over de Hasseltsebaan kunnen blijven rijden.

Bekijk alle artikels uit Hechtel-Eksel