info@limburgnieuws.be

vrijdag 10 juli 2020

Hasselt: dbv architecten tekent plan uit voor de toekomst (25 juni 2020)

Met twee kersverse junior vennoten en een gloednieuwe brand story, logo en website zet dbv architecten uit Hasselt de missie voor de toekomst op scherp. Op zijn 27e verjaardag is dbv uitgegroeid tot een vaste waarde onder de middelgrote architectenbureaus. Met de volgende generatie vennoten aan boord, wil dbv verder zijn stempel drukken als architectenbureau met een eigen identiteit en merkverhaal.

Robin Jame en Wesley Vandenberk mogen zich vanaf nu junior vennoot noemen bij dbv architecten, het Hasseltse architectenbureau dat al spraakmakende projecten ontwierp zoals DronePort in Sint-Truiden, de make-over van het cultureel centrum in Maasmechelen CCMM of de Veiligheidssite Campus H in Hasselt. Het architectenbureau heeft een brede expertise in projectbouw, van business-, kantoor- en appartementsgebouwen, tot industrie, scholen, zorg- en sportcentra.

Yves Vandormael, architect en vennoot sinds 2011: "De bouwwereld evolueert razendsnel. Het is dus logisch dat we de jongere generatie betrekken bij onze strategie en koers voor de toekomst. Robin en Wesley zijn al een aantal jaren medewerkers bij ons, ze kennen het reilen en zeilen van onze organisatie. Tegelijk zorgen zij voor frisse idee├źn in de bestuurskamer. Gecombineerd met onze ervaring, gaan we nog beter kunnen inspelen op vragen rond masterplanning en projectadvies."

Wesley Vandenberk: "Ik ben mijn loopbaan begonnen bij dbv architecten, en om na acht jaar de stap naar het vennootschap te zetten vind ik niet alleen een hele eer, het voelt gewoon aan als de juiste keuze. Alles is hier aanwezig om met dbv architecten een hele sterke speler te blijven."

Robin Jame: "Op mijn 32 vennoot worden in een architectenbureau als dbv is een droom die uitkomt. Als architect vind je hier de perfecte omgeving om je in zowat alle domeinen van de architectuur te bekwamen, dankzij onze brede klantenkring en disciplines. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ik kijk uit naar de toekomst, waarin we onze klanten nog meer gaan inspireren."


Bekijk alle artikels uit Hasselt