info@limburgnieuws.be

vrijdag 10 juli 2020

Hasselt: 70.000 euro gratis oefenbeurten voor zorgverleners (11 juni 2020)

Na een lange coronapauze opent InfraLigne terug de deuren. Die heropening gaat gepaard met een eerbetoon aan de zorgverleners, die voor 70.000 euro oefenbeurten cadeau krijgen. Door even te sporten en te ontspannen, genieten de zorghelden van me-time en bouwen ze hun immuniteit terug op.

De 35 InfraLigne-studio's ontvangen opnieuw klanten. Om de veiligheid te garanderen, zijn er duidelijke maatregelen in het leven geroepen: "Natuurlijk gelden de algemene maatschappelijke regels (social distancing, handhygiëne, …) ook in onze studio. Daarnaast nemen we enkele specifieke initiatieven. Zo vragen we klanten om al in sportoutfit naar de studio af te zakken, omdat de kleedkamers en douches tijdelijk gesloten blijven. Lichaamsmetingen voeren we voorlopig niet uit. Zo’n handeling leidt namelijk tot lichaamscontact. En ook de kinderhoek blijft dicht", vertelt zaakvoerder Patrick Truyers.

InfraLigne koppelt de heropening aan een eerbetoon aan de zorgverleners. "We betuigen ons respect aan alle zorgverleners die zich verdienstelijk maakten tijdens de coronacrisis. Daarom geven wij hen voor 70.000 euro oefenbeurten cadeau. De zorgverleners komen uit een intense periode. Na die inspanning verdienen zij een portie me-time."

"Door te ontspannen en te sporten, bouwen zorgverleners hun immuniteit opnieuw op. Het is nodig om de batterijen op te laden. Want hoewel de ziekenhuizen momenteel minder vol liggen, lijkt de strijd tegen het virus nog niet gestreden."Zaakvoerder Patrick Truyens
Na een lange coronapauze openen de 35 studio's van InfraLigne - de nationale fit- en gezondheidsketen met hoofdkwartier in Hasselt - terug de deuren.www.limburgnieuws.be

Bekijk alle artikels uit Hasselt