Mail je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

dinsdag 20 augustus 2019

Hasselt: PXL-directeur met elftal op de foto voor nieuwe campagne (25 januari 2019)

Een fiere algemeen directeur te midden van een dynamisch elftal dat de toekomst hoopvol en uitdagend tegemoet ziet. Dat is het nieuwe campagnebeeld van Hogeschool PXL. De Limburgse hogeschool draait rond mensen, rond junior-collega's zoals PXL haar studenten noemt. Dat algemeen directeur Ben Lambrechts mee op de foto staat is eerder toevallig. PXL-studenten, -personeelsleden en het netwerk van de hogeschool mochten uit vijf foto's kiezen welke beeld het zou worden.

Tijdens de laatste weken van 2018 namen PXL-gezichten Lenthe, Stef, Jordi, Ward, Christo, Gilles, Shelley, Dedrian, Sanaa, Lisa en Mirthe plaats achter de camera van fotograaf Luc Daelemans. De groep studenten is zo samengesteld dat nagenoeg iedere jongere zich met één van de hoofdrolspelers kan identificeren. Voortaan staan zij op de voorgrond om het uitgebreide opleidingsaanbod van Hogeschool PXL wereldkundig te maken. Met de integratie van de graduaatsopleidingen biedt de hogeschool vanaf september 37 opleidingen aan op het niveau van graduaat, bachelor en master.


FOTO: Bovenaan: Lenthe Stevens (links uit Peer), Stef Pennemans (Lommel), Jordi Vandereyken (Sint-Truiden), Ward Lemmelijn (Tienen), Christo Mitskou (Genk), Gilles Wuyts (Aarschot), Shelley Ramaekers (Hasselt), Dedrian Romanacci (Genk).
Centraal: Sanaa Belghali (Ham), Lisa Bijloos (Hasselt), Mirthe Heperol (Tongeren)
Onderaan: Ben LambrechtsBekijk alle artikels uit Hasselt