www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 maart 2019

Hasselt: ModeGewijs met Swishing Party en modeshow op 10 november (4 november 2018)

Na de aanstelling van de Centrummanager zijn er meteen een aantal focusgroepen in het leven geroepen om de noden en wensen van de ondernemer kracht bij te zetten. "Hier zijn een aantal waardevolle zaken naar boven gekomen waaronder een duurzaam retail- en horeca evenement waarbij de Hasseltse ondernemer in de kijker kan worden gezet", vertelt schepen Tom Vandeput. Daarom vindt in de grootste shoppingstad van Limburg op 10 november (12 tot 18 uur) MODEGEWIJS plaats.

Het startschot wordt gegeven in het Modemuseum met een heuse Swishing Party. Een trend die al even aan de gang is en waarbij kleding-miskopen geruild kunnen worden tegen andermans miskopen. De bezoeker krijgt tevens een korting voor de expo Frontstage/Backstage die momenteel loopt in het Modemuseum.

Vanaf 13.30 uur kan je op 3 verschillende plaatsen in de binnenstad genieten van catwalks/modeshows. Liefst 15 professionele modellen zullen het summum aan collecties van de deelnemende zaken tonen telkens aangevuld met een Kidsshows.


Programma
13.30 uur Catwalk A Demerstraat
15.00 uur Catwalk B Kortstraat
16.30 uur Catwalk C Aldestraat


http://www.swishing.be/agenda/activiteit/swishing-in-hasselt


Bekijk alle artikels uit Hasselt