www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

zondag 21 april 2019

Hasselt: Herfstshopping met geschenkjes, kortingen en kinderopvang (12 september 2018)

In oktober vindt steevast de herfstshopping plaats, waarbij het hele weekend in het teken van de klant staat. Laat je op zaterdag 6 en zondag 7 oktober verwennen door de handelaars, want in tal van winkels krijg je presentjes en kortingen. Op zondag 7 oktober zijn de winkels uitzonderlijk geopend van 11 tot 18 uur, zodat je jezelf extra lang in de watten kan laten leggen door je favoriete handelaar(s).

Superhandig aan dit koopweekend is dat op koopzondag kinderen van 6 tot 12 jaar tussen 13 en 18 uur welkom zijn in het Huis van het Kind, Maastrichterstraat 96c. Zij organiseren samen met de Hasseltse jeugddienst uitzonderlijk een leuke speelplek voor de kinderen op deze dag. Hier kunnen ze naar hartenlust ravotten, deelnemen aan coole workshops en zullen er tal van animaties voorzien zijn. Deze opvang is gratis en inschrijven is niet nodig. Je brengt en haalt je kind(eren) wanneer het jou past. Let wel: de plaatsen zijn beperkt tot 50 kinderen.

"Hasselt is een belangrijke shoppingstad en een kindvriendelijke stad. Door tijdens deze koopzondag opvang te voorzien in ons pas geopende Huis van het Kind, slaan we drie vliegen in één klap: ouders kunnen met een gerust hart gaan shoppen, kinderen amuseren zich én het aanbod in Het Huis van het Kind staat extra in de kijker", aldus schepen van Gezin Karolien Mondelaers.

Bekijk alle artikels uit Hasselt