www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

woensdag 16 januari 2019

Hasselt: Nieuw bestuur Jong VLD Groot-Hasselt (7 december 2017)

"Met een nieuw bestuur wil Jong VLD Groot-Hasselt de Hasseltse ziel nieuw leven inblazen", zeggen voorzitters Philippe Dehasque en Lennert Hansen. "We zullen de liberale jongeren als duo naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 leiden."

Lennert Hansen (22), student politieke wetenschappen uit Stevoort (Hasselt) heeft een liefde voor Hasselt en een passie voor politiek: "Ik hou van deze stad, en als je ergens van houdt, dan vecht je er voor, dan zorg je er voor, wil je er alles voor doen, dit is mijn thuis." Lennert is ook verkozen tot de Raad van Bestuur van Jong VLD Limburg en Jong VLD Nationaal. "Door mij zowel op lokaal, regionaal als nationaal niveau te engageren kan ik de Hasseltse belangen op alle fronten verdedigen en een allesomvattende toekomstvisie voor onze stad uitwerken," aldus de kersverse voorzitter.

Philippe Dehasque (35), ondernemer in Hasselt en Hechtel-Eksel, is ondertussen al 19 jaar actief in de politiek. Als voormalig secretaris-Generaal van Jong VLD Nationaal en tal van functies binnen Jong VLD Limburg heeft Philippe een behoorlijke dosis ervaring. Hij wist als geen ander Jongeren te verbinden, te activeren en de passie van, en vooral voor politiek bij hen aan te wakkeren. "Mijn tijd als jongere is bijna over. Daarom kozen we voor Groot-Hasselt voor dit duovoorzitterschap zodat Lennert perfect voorbereid is om deze actieve afdeling over te nemen", zegt Philippe Dehasque.

Het nieuwe kernbestuur:
Philippe Dehasque: Voorzitter
Lennert Hansen: Voorzitter
Karim Bencherif: Ondervoorzitter
Soetkin Jehaes: Secretaris
Rafael Michiels: Penningmeester
Anke Bollen: Activiteitenverantwoordelijke

Bekijk alle artikels uit Hasselt