donderdag 20 september 2018

Hasselt: Hasselt grootste hotspot tijdens Open Bedrijvendag (23 september 2017)

Tijdens de Open Bedrijvendag op 1 oktober is Hasselt 1 van de negen hotspots in Vlaanderen. Twaalf ondernemingen zetten van 10 uur tot 17 uur de deuren open voor het grote publiek. Daarmee is Hasselt de grootste hotspot van Vlaanderen.

Deze bedrijven zetten hun deuren open:

Ado Icarus
ADO Icarus & D.O.P.-Limburg zorgen ervoor dat personen met een beperking zo comfortabel mogelijk kunnen leven. Kom te weten hoe ze ervoor zorgen dat mensen met een beperking de mogelijkheden krijgen om een kwalitatief leven te leiden.

Agentschap Wegen en Verkeer
Het Agentschap spant zich in voor de veiligheid, het rijcomfort en de verkeersleefbaarheid op en rond de Vlaamse wegen. Krijg een zicht op de werking van de strooidiensten, slimme verkeerslichten, het onderhoud van bruggen, weginspecties, geluidsmetingen, ...

Cellmade
Cellmade staat in voor de tewerkstelling en opleiding van gedetineerden in de gevangenissen. Kom te weten welke verschillende tewerkstellingsmogelijkheden er zijn voor gedetineerden en hoe er wordt ingezet op hun opleiding. Voor deze kijk achter de schermen is inschrijven verplicht.

Centrum voor Medische Analyse
Benieuwd wat er met je bloed gebeurt nadat je huisarts je geprikt heeft? Wat men kan opsporen in het bloed, speeksel, de stoelgang, de urine? Laat je verwonderen over de doorgedreven automatisatie van een modern laboratorium en hoe de informatica de kwaliteit van de resultaten ten goede komt.

Corda Campus
Corda Campus is de toonaangevende technologiecampus van België met als motto work hard, play hard. Op deze hightech campus ademt alles en iedereen technologie en innovatie. Maar liefst 19 bedrijven van de Corda Community zetten hun deuren open en tonen de wereld van virtual reality, drones en nieuwe technologische toepassingen.

OAK3 Academy
Oak3 IT Academy is een opleidingscentrum met een gespecialiseerd aanbod voor IT professionals die hun technische en professionele vaardigheden willen verdiepen. Ontdek hun opleidingsaanbod en laat een slimme styler je kledingsadvies geven of spreek eens met een robot.

Printcity
Bij Printcity kan je terecht voor alles wat met textieldruk te maken heeft. Ervaar textieldrukwerk van A tot Z en de nieuwste drukmethodes en bedruk zelf eens een t-shirt.

Prosecurity
ProSecurity levert kwalitatieve beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strengste normen. Kom te weten wat de nieuwste trends zijn in het beveiligen van alles wat u dierbaar is.

Sit and Sleep
Bij Sit & Sleep helpt met het zo ergonomisch inrichten van de woon- en werkomgeving om rug- en nekklachten te verlichten of te voorkomen. Kom alles te weten over de functie en werking van je eigen rug en hoe je met enkele eenvoudige tips een heel pak rugvriendelijker kunt leven.

Stedelijk Zwembad Kapermolen Hasselt
Plonsen in het vernieuwde zwembad heb je waarschijnlijk al gedaan. Nu krijg je ook de kans om de technische ruimten van het zwembad te bezoeken. Om praktische redenen opent het zwembad de achterdeur vanaf 12u en wordt er gevraagd in te schrijven voor de rondleidingen.

Verfland
Verfland creëert met kwaliteitsverf en behang voor de juiste beleving in uw interieur. Je leert over kleur en ontdekt prachtige behangcollecties en raamdecoraties in onze showroom. Met demo’s worden tips en trics uitgewisseld over ontvetten, schuren, afplakken, aflijnen, behangen en kitten.

Voka – Kamer van Koophandel Limburg


INFO
Programma van de 27ste editie van de Open Bedrijvendag
http://www.openbedrijvendag.be/hotspots/hasselt


Bekijk alle artikels uit Hasselt