zondag 22 juli 2018

Hasselt: Gratis shopping shuttle voor Weekend van de Klant & Fashion Weekend Hasselt (14 september 2017)

Op 30 september en 1 oktober staat Hasselt in het teken van het Weekend van de Klant en het Fashion Weekend. Tijdens deze tweedaagse verwennen de handelaars hun klanten extra met kortingen, kleine attenties, modeshows en andere animatie. Piekeren over een parkeerplaats hoeft niet volgens UNIZO Hasselt. De ondernemersorganisatie zorgt er voor dat het stadscentrum vlot bereikbaar is met een gratis shopping shuttle.

Om files, verkeersdrukte en parkeerstress te voorkomen zet UNIZO Hasselt luxe pendelbusjes in. Een duurzaam en gratis alternatief voor de auto. De zogeheten shopping shuttle vertrekt van op de carpoolparking Hasselt zuid - IKEA aan de St.-Truidersteenweg, waar het vrij parkeren is, en brengt bezoekers naar de kleine ring - Luikerpoort en weer terug.

Gebruik maken van de shuttle kan op zaterdag van 13 tot 19 uur en zondag van 14 tot 18 uur. Het shopplezier begint al op het parkeerterrein want voor het opstappen worden de reizigers getrakteerd op een glas champagne of een lekker alcoholvrij alternatief. Een luxe manier om het Weekend van de Klant af te trappen.

Comeos, de federatie voor handel en diensten, prikte altijd de eerste zondag van oktober voor de Sunday Shop Day. De winkels zijn dan uitzonderlijk open op zondag, van 13 tot 18 uur. UNIZO, Comeos en UCM hebben recent besloten om de concepten van Dag van de klant en Sunday Shop Day samen te smelten tot het overkoepelende Weekend van de klant, dat vanaf nu elk jaar zal worden georganiseerd. Door de speling van de kalender kan elk initiatief haar eigen dag behouden. Het eerste Weekend van de Klant vindt immers plaats op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Welke winkels meedoen aan de actie is te vinden op http://www.weekendvandeklant.be en http://www.unizohasselt.be


Bekijk alle artikels uit Hasselt