donderdag 26 april 2018

Hasselt: Onlineshops verzamelen bij La Bottega (21 april 2017)

Shopportunity is een event op 21 en 22 april bij La Bottega in Hasselt. Meer dan tien webshops komen hun producten speciaal voor deze 2 dagen in La Bottega aanbieden. "Zo ontstaat er fysiek contact met artikelen die normaal enkel online te koop zijn. Het shopevent biedt de mogelijkheid om producten te passen en te proeven, wat het aankoopproces vergemakkelijkt." Het initiatief komt van YOUnique, een groep studenten Communicatiemanagement.

"Online shoppen is makkelijk en leuk, maar soms past iets niet of voldoet het niet aan de verwachtingen. Het product moeten terugsturen is een heel gedoe. Daarom zorgt Shopportunity voor de fysieke ervaring met de onlineshops en dat in combinatie met een gezellige shopsfeer."

Shopportunity opent op vrijdag 21 april om 10 uur voor de klanten. Het event blijft doorgaan tot 20u met een late night shopping. Zaterdag 22 april start Shopportunity om 10u en sluit het af om 18u. Op zaterdag is er een dj aanwezig.


INFO
YOUnique is een concept van vier studentes Communicatiemanagement van de Hogeschool PXL Hasselt. Deze dames creƫren events voor fashionlovers die inspelen op de trends van vandaag de dag. Exclusiviteit en luxe staan voor hen aan de basis van ieder event.

Shopportunity
21 en 22 april bij La Bottega, vanaf 10u
Paardsdemerstraat 9 te Hasselt


Bekijk alle artikels uit Hasselt