dinsdag 19 juni 2018

Hasselt: Stad Hasselt lanceert UiTpas 2017-2020 (3 maart 2017)

Op de huidige UiTpas, waarvan er zo’n 13.000 in omloop waren, kleeft een geldigheidsdatum tot 1 april 2017. Nog minder dan een maand dus. Vandaag, vrijdag 3 maart, werd de nieuwe UiTpas voorgesteld. Deze pas, die geldig is van 1 april 2017 tot 1 april 2020, was verkrijgbaar op de wekelijkse markt. Meteen werden al 230 nieuwe pasjes aangevraagd.

In ruil voor een handvol euro's krijg je als Hasselaar of student aan een Hasseltse universiteit, middelbare of hogeschool een veelzijdige voordeelkaart in handen.

Vanaf zaterdag 4 maart is de pas verkrijgbaar op drie locaties: bij Toerisme Hasselt (Maastrichterstraat 59), in de Provinciale Bibliotheek Limburg (Martelarenlaan 17) en in de Stedelijke Bibliotheek Hasselt (Joris van Oostenrijkstraat 55). De nieuwe Uitpas kost 6 euro maar als je hem voor 1 juni gaat halen krijg je 1 euro korting en betaal je slechts 5 euro.

De UiTpas geeft je een korting of een ander extraatje bij een heleboel vrijetijdsactiviteiten. Partners die meedoen zijn onder andere de Hasseltse musea, de Japanse Tuin, Kinepolis, Zebracinema… Nieuw is dat ook de Hasseltse zaaltopsportclubs (Limburg United, Initia Hasselt en FS Gelko Hasselt) mee doen en korting geven op thuiswedstrijden. Daarnaast krijg je korting op sommige voorstellingen van lokale verenigingen of bij bepaalde evenementen. De volledige lijst van activiteiten en events vind je op de website van UiTinHasselt.


INFO
www.uitinhasselt.be/uitpas


Bekijk alle artikels uit Hasselt