Nieuws uit Limburg

zaterdag 20 oktober 2018

Hamont-Achel: Limburger Sam Breemans neemt deel aan De Mol (4 februari 2017)

Annelies, Bertrand, Bouba, Davey, Eline, Hans, Jessica, Jolien, Marzena, Robin, en Sam zijn de kandidaten in de nieuwe reeks van De Mol op VIER. Eén van hen is de winnaar. Eén van hen is de mol. Vanaf maandag 6 februari om 20.35u op VIER.

Ook één Limburger in de nieuwe reeks van De Mol: Sam Breemans uit Hamont-Achel. Sam is 24 jaar en showroomadviseur bij BMW Beliën.

Zijn beste eigenschap: Sociaal.
Zijn slechtste eigenschap: Uitstelgedrag.
Zijn Hobby's: Joggen, bowlen, denkspelletjes, kuben en wakeboarden.
Lievelingseten: Spaghetti Vongole.
Identificeert zich met: Hond.
Lievelingsartiest: Flogging Molly.


Tijdens hun avontuur moeten ze opdrachten uitvoeren om geld te verdienen. In totaal staat er meer dan 100.000 euro op het spel. Het geld dat ze binnenhalen, gaat aan het einde van de reis naar één winnaar. Maar in de groep zit ook een saboteur, iemand die zo veel mogelijk opdrachten doet mislukken en de winst zo laag mogelijk wil houden. En dat is de mol.

Voor het langverwachte nieuwe seizoen van De Mol reist Gilles De Coster samen met een groep onbekende Vlamingen drie weken lang door Zuid-Afrika, langs adembenemende landschappen en overweldigende steden. En dit seizoen vertrekt De Mol voor het eerst met elf kandidaten. Zes mannen en vijf vrouwen werden gekozen uit meer dan zesduizend inschrijvingen. Het wordt voor hen een intensieve fysieke beproeving, een waanzinnige rollercoaster van emoties en een zenuwslopende zoektocht om de mol in hun midden te ontmaskeren. De ontknoping van De Mol kennen we op maandag 27 maart.

Bekijk alle artikels uit Hamont-Achel