Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

zaterdag 15 december 2018

Hamont-Achel: Nieuwe uitbater voor cafetaria sporthal De Posthoorn (7 juni 2016)

Na een lange en intense zoektocht heeft de cafetaria van sporthal De Posthoorn een nieuwe uitbater. Dat liet concessiehouder Alken-Maes zopas aan het stadsbestuur weten.

Schepen van sport Ben Schuurmans is tevreden met de nieuwe uitbating: “Dhr. Sofian ondertekende het contract afgelopen woensdag en zal de cafetaria rond 10 juni openen. Perfect op tijd dus voor het zomerseizoen. Bovendien worden de oneffenheden in het terras binnenkort zoveel mogelijk weggewerkt, zodat iedereen ook buiten kan genieten van een fris drankje.”

De aangekondigde herstellingswerken aan het terras zijn van tijdelijke aard. In een latere fase voorziet de stadswerf ruimte om het terrein grondig aan te pakken. “Het terras van sporthal De Posthoorn wordt in het najaar volledig heringericht. Er zal dan een permanente oplossing geboden worden voor het probleem van de wortelopdruk onder het terras en het voetpad, zodat de huidige oneffenheden zich in de toekomst niet meer herhalen”, besluit schepen van openbare werken Guy Joosten.

Bekijk alle artikels uit Hamont-Achel