dinsdag 25 september 2018

Ham: Arjen uit Oostham mag naar Brazilië (2 juni 2014)

Op het oefenveld van de Belgische voetbalbond hebben vijftien jonge fans een felbegeerd ticket naar Brazilië gewonnen met #IEDEREENMEE ook de jongsten, een wedstrijd van Ketnet, MNM en Eén in samenwerking met de KBVB en de Nationale Loterij. Hun prestaties waren live te volgen op Ketnet en MNM. Dit zijn ze: Bovenste rij, van links naar rechts: Laure (Heule), Frauke (Assenede), Cédric (Bornem), Lukas (Merkem) en Amber (Lokeren)
Middelste rij, van links naar rechts: Arjen (Oostham), Sari (Mortsel), Kjenna (Bredene), Gitte (Dentergem) en Zeno (Bellegem)
Onderste rij, van links naar rechts: Line (Kalmthout), Milo (Leuven), Preben (Marke), Elias (Waregem) en Lili (Heverlee)

De winnende teams, elke jonge fan wordt vergezeld door een ouder, reizen op 24 juni naar miljoenenstad São Paulo. Daar bezoeken ze onder meer een lokaal project van SOS Kinderdorpen, de wereldwijde organisatie die kwetsbare kinderen een toekomst wil geven en waarvan Rode Duivel Vincent Kompany ambassadeur is. Zo belooft deze trip een unieke kennismaking te worden met het exotische Brazilië en de kinderen daar, gekruid met veel voetbal-ambiance.

Bekijk alle artikels uit Ham