www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

vrijdag 18 januari 2019

Ham: 200.000 euro voor Ledlite Ham (7 februari 2013)

De Limburgse investeringsmaatschappij LRM investeert 200.000 euro in Ledlite. Het bedrijf is gespecialiseerd in verkeerssignalisatie met LEDverlichting. Met de extra middelen worden een aantal bestaande producten verder geoptimaliseerd en in de markt gezet. Signalisatie Ledlite NV werd opgericht in 1991 en is gespecialiseerd in LED signalisatie voor toepassingen in het verkeer. Ledlite ontwerpt, produceert en plaatst de gespecialiseerde signalisatie. De producten van Ledlite zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Denk maar aan de verlichting van rotondes, digitale zone-30 borden en snelheidsinformatieborden. Ondertussen heeft Ledlite ook heel wat referenties opgebouwd zowel in België als in het buitenland.

Lokale besturen, politie, gewesten, havens, aannemers, ontwerp-en architectenbureaus en privé-ondernemingen maken allemaal deel uit van de klantenportefeuille. De assemblage van alle producten gebeurt lokaal. Doorheen de jaren is de focus verlegd van research rond LED-componenten naar het design en assemblage van aangekochte onderdelen.

Om de uitbouw van het productportfolio te versnellen, investeert de Limburgse investeringsmaatschappij LRM 200.000 euro in Ledlite. De nieuwe generatie verkeerssignalisatie zal onder meer in staat zijn om het rijgedrag te registreren en de publieke overheden hierover te informeren. Ledlite stelt momenteel 9 personen te werk in Ham en is op zoek naar een Ontwerp Manager om zijn ontwikkelingscapaciteit nog te versterken.

Bekijk alle artikels uit Ham