www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

woensdag 16 januari 2019

Ham: Limburger is 10.000 lid van Vogelbescherming Vlaanderen (14 november 2012)

Vogelbescherming Vlaanderen heeft 10.000 leden. De 74-jarige Nobert Cocq uit het Limburgse Ham heeft zich naar aanleiding van een advertentie in de TV-gids 'Primo' aangesloten bij de organisatie. De advertentie verscheen in combinatie met een redactionele bijdrage over het verantwoord voeren van vogels en andere wilde dieren in de winter. Vogelbescherming Vlaanderen viert in 2012 drie jubilea, namelijk 10 jaar Vogelbescherming Vlaanderen vzw, de vijftigste jaargang van haar driemaandelijks tijdschrift/ledenblad Mens & Vogel en 35 jaar Kerkuilwerkgroep Vlaanderen.

Ze verlaagde om die reden de prijs van haar lidmaatschap voor nieuwe leden van 15 euro naar 7,50 euro: het zogenaamde jubileumlidmaatschap. Dit gunstige tarief loopt af op 31 december 2012.

Als verjaardagsgeschenk ontwikkelde Vogelbescherming Vlaanderen samen met uitgeverij 'Tirion Natuur' de zakgids Kijken naar Vogels die nieuwe leden gratis in de wacht slepen als ze met de code '10 jaar Vogelbescherming' een lidmaatschap activeren.

Bekijk alle artikels uit Ham