info@limburgnieuws.be -

woensdag 12 augustus 2020

Genk: Group Bruno opent Foodcorner in station van Genk (18 juni 2020)

Vandaag opende Group Bruno officieel een nieuwe Foodcorner in het NMBS-station van Genk.

"De nieuwe Foodcorner Genk-Centrum is een concept gericht op snelle foodservice. Het is een kleinere versie waar Take Away en Delivery centraal staan, het moet allemaal snel gaan", zegt Giuliano Bruno. "Naast dranken, snoepgoed, kranten en broodjes worden er ook verse pizza's gemaakt in een roterende pizzaoven van Italiaanse topkwaliteit. Klanten kunnen hun bestelling op voorhand plaatsen online of via de Bruno app. Bij aankomst kunnen ze hun bestelling dan meteen meenemen."

"Dit concept gaan we exporteren naar heel Vlaanderen en Walloniƫ", vult Angelo Bruno aan. "Het is de bedoeling dat we einde 2020 de volgende Bruno Foodcorner al openen in het station van Sint-Niklaas. Maar ook voor andere NMBS stations hebben we al een concessieaanvraag lopen."

Bjorn Scheerens van de NMBS onderstreepte dat de Foodcorner een grote aanwinst is voor het station in Genk. "Het is een volwaardig en kwalitatief concept, gekend in heel Limburg en geeft een positieve uitstraling aan het station en zijn omgeving."

Het gaat om een investering door Group Bruno van 650.000 euro. De Foodcorner zal dagelijks open zijn, op weekdagen tussen 5 en 22 uur, in het weekend tussen 8 en 22 uur. Er zullen in totaal 15 medewerkers aan de slag gaan waaronder ook jobstudenten.


Bekijk alle artikels uit Genk