info@limburgnieuws.be

zondag 7 juni 2020

Genk: Group Bruno verwerft Opruimen.Net (11 mei 2020)

Group Bruno NV, actief in Limburg met tankstations, foodcorners, autoverhuur, carwash en mazout, heeft 50% van de aandelen verworven van Opruimen.Net voor een bedrag van 150.000 euro.

Opruimen.Net werd opgericht in 2014 door Philippe Van de Velden en is actief in het leegmaken en volledig strippen en ontmantelen van magazijnen, fabrieken en productielijnen. Daarnaast doet men onderhoud van terreinen, parkings en groenzones.

"Het bedrijf is mooie aanvulling voor Group Bruno", zegt medebestuurder Angelo Bruno. "Opruimen.Net heeft al heel wat van onze tankstations gesaneerd en zo hebben we hen leren kennen. Ook de groene bedrijfsfilosofie sprak ons aan. Zowel voor Group Bruno als Opruimen.Net is ecologie erg belangrijk. Het bedrijf zorgt voor een maximaal hergebruik en recycling, wat een win win is voor iedereen. Opruimen.Net zal voortaan ook ingeschakeld worden voor het technisch onderhoud van al onze servicestations."

Opruimen.Net had in 2019 een jaaromzet van 1.000.000 euro. Er werken 7 mensen in de vestigingen in Antwerpen en Beringen.Bekijk alle artikels uit Genk