info@limburgnieuws.be -

dinsdag 11 augustus 2020

Genk: Ramkraak op juwelierszaak (4 december 2019)

Afgelopen nacht is in de de Hoevenzavellaan een ramkraak gepleegd bij een juwelier. Er werden heel wat juwelen buitgemaakt. De auto van de ramkrakers vatte vuur bij het inrijden van de etalage.

Omstreeks 3.45 uur reden enkele verdachten met een gestolen Seat tegen de vitrine van een juwelierszaak in de Hoevezavellaan te Genk. De vitrine en de inboedel aan de voorzijde van de zaak raakten zwaar beschadigd. De verdachten slaagden erin een grote hoeveelheid juwelen mee te nemen. De auto vatte vuur en werd door de ramkrakers brandend achtergelaten. Ze vluchtten te voet weg in de richting van de Risstraat. De verdachten zouden gekleed zijn in witte overalls met zwarte maskers.

Meerdere politieteams van Politie CARMA snelden ter plaatse, maar de verdachten konden niet meer aangetroffen worden. Brandweer Oost-Limburg kwam ter plaatse om het voertuig te blussen. De volledige voorzijde en de linkerflank van het voertuig zijn uitgebrand. Het gerechtelijk labo voerde een sporenonderzoek uit en de FGP Hasselt voert verder onderzoek naar de verdachten.


Bekijk alle artikels uit Genk