www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

maandag 27 mei 2019

Genk: Affiche Absolutely Free Festival compleet (12 juni 2018)

Op 3 en 4 augustus 2018 vindt de 11e editie van het Absolutely Free Festival plaats op de vertrouwde site aan C-Mine in Genk. AFF blijft, zoals ieder jaar, gratis toegankelijk bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen of 3 euro ten voordele van het Absolutely Free Forest. Het festival mikt nog steeds voluit op dwarse, maar kwaliteitsvolle artiesten.

Nadat eerder al o.a. Sun Kil Moon (US), Eefje De Visser (NL), Algiers (US) en Gruppo Di Pawlowski werden aangekondigd voor zaterdag 4 augustus, is Absolutely Free Festival trots om de line-up voor vrijdag 3 augustus voor te stellen. Traditiegetrouw mikt AFF op de dansbenen en de liefhebber van de betere elektronica met ook dit jaar weer nationale en internationale kleppers in het genre.

De legendarische DJ Derrick Carter (US) is de headliner, en brengt zijn platentas vol zwoele house, soul en old skool disco mee. De Zwitser Deetron, die al werkte met Jamiroquai en Todd Terje, brengt dan weer eclectische mix van techno, house en funk waar fijnproevers gretig van zullen smullen. In de XPRMNT-stage komt dan weer Le Motel langs, de man die kompaan Roméo Elvis afgelopen jaar naar ongeziene hoogtes stuwde, en ook onder eigen naam uitgroeide tot de meest avontuurlijke producer van ons kleine landje. Of wat dacht u van een DJ-set van STUFF.-drummer en muzikaal wonderkind Lander Gyselinck, of de heerlijk dromerige techno van Huerco S. (US)? Beide heren schuimen de grenzen van het muzikale spectrum af zonder de beat ook maar één seconde uit het oog te verliezen. Kong, u welbekend van Studio Brussel, 22tracks, of een van zijn ontelbare andere projecten, mag op vrijdag het licht uitdoen. De jonge aanstormende garde wordt dan weer vertegenwoordigd door DJ Mania-winnaar Timmerman, Susobrino en Pippin.

Zo is de AFFiche voor de 11e editie van het Absolutely Free Festival helemaal rond.

INFO
http://www.kissmyaff.be/

Bekijk alle artikels uit Genk