Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

zaterdag 15 december 2018

Genk: Kaatje Goyens is uitgeroepen tot Limburgse Starter van het Jaar (5 maart 2018)

Kaatje Goyens is met haar onderneming KROK in Genk uitgeroepen tot Limburgse Starter van het Jaar 2017. Dat heeft ondernemersorganisatie UNIZO Limburg maandag bekendgemaakt. Kaatje Goyens volgt Sarah Geebelen en Nathalie Bruckers van HuisRAAD Advocaten op. De vrouw achter KROK neemt het op 13 maart op tegen 4 andere kandidaten uit de andere provincies in de race naar de titel Vlaamse startende ondernemer van het jaar 2017.

"Kaatje Goyens heeft Krok net 1 jaar geleden opgestart. In die periode toonde ze een enorme ondernemingszin, met een duidelijke toekomstvisie. Zo plant ze een uitbreiding via franchising", vertellen Bart Lodewyckx en Geert Lambrechts, respectievelijk gedelegeerd bestuurder en voorzitter van UNIZO Limburg, de keuze van Krok als Limburgse Starter van het Jaar. Volgens UNIZO Limburg toont Kaatje Goyens zich, met haar onderneming, als een echte ambassadeur.

Voor ondernemersorganisatie UNIZO Limburg is het belangrijk om grote aandacht te schenken aan startende ondernemers. Ze zijn het nieuwe bloed dat jaarlijks in onze economie wordt gepompt en de samenleving doet opleven.

Kaatje Goyens wint een cheque ter waarde van 500 euro en een lidmaatschap bij ondernemersorganisatie UNIZO.

INFO
https://www.krokgenk.be/home


Bekijk alle artikels uit Genk