zaterdag 22 september 2018

Genk: Vollebak Vennestraat: 60 deelnemende handels- en horecazaken (30 augustus 2017)

Met 40.000 bezoekers vorig jaar mag Vollebak Vennestraat zich stilaan een vaste waarde op de Genkse evenementenkalender noemen. De ingrediënten? Een lange, gezellige tafel, live optredens, animatie en natuurlijk hét handelsmerk van de Vennestraat: heerlijk multiculinair soul food. Je hebt nog 2 zaterdagen de kans om te genieten: 2 en 9 september.

"Dit is inmiddels al de vierde jaargang van Vollebak Vennestraat", zegt schepen Lotte Trippaers. "En het typische blauwe marktbakje is ook weer van de partij. Niet één, maar wel 4000, dit jaar in nieuwe opstellingen zoals pergola’s, totems bekleed met klimop, zitelementen, togen en muren."

2000 klimopplanten en evenveel kruidenplantjes zorgen voor een groene, mediterrane sfeer in de straat van de zintuigen. Verder zetten de 60 deelnemende handels- en horecazaken van de Vennestraat en C-mine hun beste beentje voor met bakken sfeer, lekker eten en drinken.

De Vennestraat is tijdens Vollebak Vennestraat volledig afgesloten en transformeert de straat zich tot één lang terras. Naast eten, drinken en kuieren, kan jong en oud er genieten van live optredens, kinder- en straatanimatie.
Praktisch

INFO
Zaterdag 19 en 26 augustus en 2 en 9 september, telkens vanaf 17 uur.
https://vollebakvennestraat.wordpress.com/
Foto: Veel volk en een optimale sfeer in de Vennestraat

Bekijk alle artikels uit Genk