zaterdag 25 juni 2016 | Nieuws uit Limburg (B) - - Persberichten: info@limburgnieuws.be - - @limburgnieuwsbe (twitter) - -

Kies je stad/gemeente

Genk: Eroticagigant Pabo opent winkel aan de Hasseltweg


20/02/'13 - In een grote handelsruimte aan de Hasseltweg 320 te Genk opent op zaterdag 23 en zondag 24 februari een nieuw filiaal van de bekende eroticagigant Pabo. “Na de recente en succesvolle opening van ons filiaal in Diest, zijn we er trots op nu ook in Genk een Erotic Lifestyle Shop voor het publiek te kunnen openstellen.” Op zaterdag 23 februari zal de feestelijke opening plaatsvinden om 10 uur. Nadat het rode lint zal zijn doorgeknipt, volgt er een feestelijk programma met striptease-shows, speciaal voor de dames ook mannelijke strippers en een meet & greet met Kaat Bollen, bekend van haar spraakmakende publicaties rond het thema seks & relatie. Verder zal het publiek getrakteerd worden op een hapje en een drankje. Het programma duurt tot 18 uur.

Iedereen met belangstelling voor aantrekkelijke erotiek gerelateerde producten – laagdrempelig en vrouwvriendelijk gepresenteerd, en toegankelijk voor een breed, (meerderjarig) publiek – is welkom.

Ook de dag na de opening, zondagmiddag van 12 uur tot 20 uur, zal het publiek in de nieuwe Pabo-shop feestelijk onthaald worden, met een gratis Surprise Box voor elke klant en versnaperingen voor iedereen.

INFO
Pabo Erotic Lifestyle Shop
Hasseltweg 320 te 3600 Genk
Opening: zaterdag 23 februari om 10 uur

Foto Eroticagigant Pabo opent winkel aan de Hasseltweg (20 februari 2013)

Bekijk alle artikels uit Genk

Deel / Bewaar Deel / Bewaar / Email
Limburgnieuws.be © 2001 - 2016
Berichten en foto's van Limburgnieuws.be mogen op geen enkele wijze verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Alle materialen op de site komen van vrijwillige medewerkers.