dinsdag 25 september 2018

Dilsen-Stokkem: Gigantische waterglijbaan Coca-Cola staat dit weekend in Dilsen-Stokkem (24 augustus 2017)

Fans van watersporten kennen Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem al langer. Met een waterglijbaan van 20 meter lang heeft het Limburgse waterpretpark er tijdelijk een stevige attractie bij. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus kunnen sport- en sensatieliefhebbers zich uitleven op de Big Air van Coca-Cola, een spectaculaire schans voor acrobatische sprongen in het meer. De perfecte en verfrissende afsluiter van deze zomer.

Coca-Cola heeft al de hele zomer lang een succesvolle campagne lopen waarbij je reizen kunt winnen naar bestemmingen die (onder meer) op de blikjes prijken. Maar het frisdrankmerk zorgt ook in eigen land voor een heerlijk zomergevoel. Zo komt de indrukwekkende Coca-Cola Big Air waterglijbaan dit weekend voor het eerst naar Vlaanderen en wel naar het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem.

De Coca-Cola Big Air wordt aangedreven door een krachtig systeem dat 150.000 liter water per uur uit het meer op de glijbaan pompt. Als deelnemer start je op 8 meter hoogte, je glijdt naar beneden en een krachtige waterstraal stuwt je 3 tot 4 meter de lucht in, waarna je spectaculair in het water plonst. Deelnemen is gratis, maar je moet wel minstens 14 jaar zijn. Je ontvangt ook een video van je sprong. Bovendien laat het frisdrankmerk je 3 dagen lang genieten van zomerse beats, animatie en gratis ijskoude drankjes aan de bar, die bij de imposante glijbaan wordt opgesteld.


INFO
Coca-Cola Big Air
Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus, telkens van 13 tot 20 uur
Site van Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem (Nationaal Parklaan 5)
Deelnemen kan gratis vanaf 14 jaarBekijk alle artikels uit Dilsen-Stokkem